Afro dating: Mød afrikanske kvinder online – Læs denne guide

Er du fascineret af afrikanske kvinders skønhed og hjertevarme? Så er du ikke den eneste! Læs denne guide, og kom i gang med afro dating i dag!

I denne guide får du al den information, og alle de gode råd, du skal bruge, for at komme godt i gang med afro dating. Bl.a. kan du læse om:

 • Hvorfor afrikanske kvinder er populære blandt danske mænd – og omvendt.
 • Hvordan du finder den rigtige datingside.
 • Hvordan du undgår dårlige datingsider.
 • Hvilke kulturforskelle du skal være opmærksom på.
 • Hvordan du tackler kulturbarriererne bedst muligt.

God læselyst!

Hvorfor er afrikanske kvinder så eftertragtede i Vesten?

Afrikanske kvinder er selvfølgelig eftertragtede pga. det helt åbenlyse faktum, at mange finder afrikanske kvinder utroligt smukke. Mange vestlige mænd er også fascinerede af den anderledes, eksotiske kultur, som afrikanske kvinder kommer fra.

Hertil er danske mænd også på jagt efter kvinder, som er mindre fokuserede på selvrealisering og karriere, end danske kvinder er. De længes efter en kvinde, som de kan have et simpelt og velfungerende parforhold med. De leder efter en kvinde, som ikke er utilfreds hele tiden, og som er indstillet på at løse problemerne sammen, når de kommer.

Danske mænd er trætte af stærke kvinder, som hundser med dem, og som har en urealistisk forestilling om det ideelle parforhold.

Her bliver afrikanske kvinder for mange ekstra interessante: De er nemlig væsentligt mere fokuserede på hjemmet og deres mand, end de er på deres karriere, Instagram, pilates og den nyeste kur i Femina.

Derfor ønsker en afrikansk kvinde en dansk mand

Afrikanske kvinder søger mod Vesten, fordi de håber på dér at kunne finde bedre vilkår for sig selv og eventuelle børn. De vil gerne til et stabilt land, hvor der er ligestilling og rettigheder – og hvor mulighederne for uddannelse og job er gode.

Dette betyder imidlertid ikke, at de er ligeglade med kemi og kærlighed. Ingenlunde! Men hvorfor ikke søge den der, hvor der samtidig er bedre mulighed for at skabe sig et godt liv?

Derfor skal du ikke være bange for, at alle afrikanske kvinder vil gøre hvad som helst for at få sig en rig hvid mand! Der er masser, som er på jagt efter den ægte kærlighed – ligesom du er.

Hvor finder du afrikanske kvinder?

Flyrejser til Afrika er dyre. Ydermere kræver en rejse til Afrika, at man sætter ferie af til det. Der findes også bureauer, som slår sig op på, at de hjælper folk med at finde en kæreste fra en bestemt nationalitet. Disse skal man dog være påpasselig med at benytte, idet det let kan gå hen og være spild af (mange) penge. For hvad er chancen lige for, at man møder den helt rigtige kvinde på en 2 ugers lang ferie?…

Nej – drop rejsen til Afrika (i første omgang). Den nemmeste, hurtigste og billigste måde at finde afrikanske kvinder på, er gennem online afro dating.

Online dating kræver kun internetadgang og et beskedent beløb (hvis man altså vælger at benytte sig af en betalt side). Derfor er det også helt oplagt at gøre brug af online dating, når man søger en afrikansk kæreste.

3 gode råd: Sådan finder du en god online datingside til afro dating

Det første – og meget vigtige – skridt på vejen til en smuk afrikansk kæreste, er at finde en god online datingside til afro dating.

Der er mange sider, som reklamerer med, at de har mange brugere fra et bestemt land som fx Afrika. Derfor kan det også virke meget overvældende. For hvilken side skal man vælge at satse sin tid (og sine penge) på?

Men det behøver ikke være så kompliceret! Følg nedenstående råd, så får du hurtigt indsnævret udbuddet:

 • Først og fremmest skal du undersøge, om siden virker legitim. Hvem står bag? Hvordan er deres betalingsstruktur? Er det muligt at kontakte dem?
 • Dernæst skal du overveje at skrotte alle gratis sider. De gratis sider har nemlig ofte meget lille kontrol af de afrikanske kvinders profiler, hvorfor der sniger sig mange falske profiler med ind.
 • Prioriter sider, hvor det er muligt at få en gratis prøveperiode, så du har en chance for at tjekke udvalget og sidens funktioner ud, før du betaler.
 • Sidst, men ikke mindst, skal du tjekke anmeldelser af siden ud. Hvordan har andres oplevelse været med siden?

Følger du disse 4 råd, er du næsten garanteret at finde frem til en god og sikker online side til afro dating!

Ellers kan du også tjekke denne side ud: Afrointroductions.com/da. De lever op til ovenstående, og har samtidig også virkelig gode priser. Du kan få et medlemskab for kun ca. 100 kr. om måneden!

Sådan genkender du falske profiler

Selvom der er mange reelle, afrikanske kvinder på sider for afro dating, er der desværre også nogle falske profiler imellem. Bag de falske profiler sidder som regel:

 • Den kvinde, der er på billederne – men hun har ingen intentioner om at starte et forhold op. Hun vil bare gerne have, at du sender hende penge.
 • En helt anden person (fx en mand), som har fundet nogle billeder af en tilfældig kvinde, som de så bygger en falsk profil op omkring. Også her er de kun ude på at få dig til at sende penge.
 • En chatbot, som er designet til at få dig til at betale for en datingside. Det kan fx være datingsider, hvor man betaler pr. besked – des flere kvinder du skriver med, des flere penge tjener de.

Sådan undgår du falske profiler

Disse falske profiler er dog forholdsvist lette at undgå, hvis du følger disse råd:

 • Brug din sunde fornuft. Virker hun oprigtig?
 • Ser hendes billeder naturlige ud? Lav evt. en Google billedsøgning på hendes billeder – så vil du hurtigt finde ud af, om der er tale om et stockphoto eller et billede af en ukendt model.
 • Bed hende om at videochatte, så du kan se hende live.
 • Spørger hun om penge, skal du sige nej. Hvis hun bliver ved med at bede om dem, bør du afbryde kontakten. Send aldrig penge til en kvinde du har mødt på en online datingside!

Kulturforskelle, du skal være opmærksom på, når du dater en afrikansk kvinde

Når du dater en afrikansk kvinde, skal du være opmærksom på, at der er mange kulturforskelle, som i skal overkomme. Har du været i Afrika, vil du allerede vide, hvad der her bliver snakket om: Det er bare en helt anden kultur, de har.

Et godt eksempel er afrikaneres forhold til tid og aftaler. De møder selvfølgelig til tiden på arbejde. Men i deres fritid er de meget laizzet-faire med aftaler. Selvom de giver dig indtrykket af, at noget kommer til at ske om 5 minutter, kan der godt gå flere timer. At komme flere timer for sent til en aftale er også helt normalt.

Dette skyldes, at man i afrikansk kultur ikke lader sig stresse af tid. Ting tager sin tid, og livet er fyldt med uforudseeligheder og forsinkelser. Hvilket ikke er noget at hidse sig op over. Hvad man ikke når i dag, når man nok i morgen.

I nedenstående afsnit kan du læse mere om nogle af de kulturforskelle, som er mest relevante ift. afrikansk dating (eller african dating): Nemlig kønsroller og arbejde.

Kønsroller i Afrika

Afrika er et kæmpe stort kontinent, som indbefatter mange forskellige lande og kulturer. Dermed er der også forskel fra land til land ift. kultur. Men lige når det kommer til kønsroller, er det ret ens for alle afrikanske lande: Manden arbejder og tjener pengene, mens kvinden passer huset og børnene.

Dermed er afrikanske kvinder vant til en meget klassisk, ”gammeldags” måde at indgå i parforhold på, hvor hver har sit eget ansvarsområde.

Dette finder mange vestlige mænd attraktivt. Ikke fordi de nødvendigvis ønsker et meget gammeldags forhold – men fordi kvinderne herhjemme er meget optagede af feminisme og opløsning af kønsroller. Mange mænd længes efter den ”gamle”, mere simple konstellation, hvor mænd og kvinder arbejdede sammen, men altså havde hvert sit ansvarsområde.

Hertil har Afrikanske kvinder en helt anden respekt for sin mand, fordi hun er vokset op med, at hun skal respektere manden i huset. Også dette finder mange danske mænd attraktivt, fordi de er trætte af danske kvinders urimelige og usammenhængende krav til danske mænd, som i deres øjne både skal være maskuline og bløde, betale regningen når de er ude og spise og tage ansvar for ungerne derhjemme.

De afrikanske kvinder, som kommer fra de større byer, vil som regel være mere vestlige i deres tilgang til både kønsroller og parforhold. Men de vil stadig være præget af den generelle kultur omkring ægteskaber.

Afrikanske piger og arbejde i Afrika

I Afrika – især i de fattige lande – er det helt normalt, at kvinden ikke har et job. Hun tjener penge på at sælge ting, hun har produceret i haven og hjemmet, men har ikke et betalt job. Det er forbeholdt manden.

I de større byer og i Sydafrika, er det mere normalt at se kvinder på arbejdsmarkedet. Men kulturen er stadig præget af, at betalte jobs er mandens domæne, mens hjemmet er kvindens.

Fortrinsvist vil du på datingsider møde afrikanske piger fra større byer, hvor der er adgang til stabilt internet. Disse kvinder har som regel haft råd til egen computer, og er altså sandsynligvis også på arbejdsmarkedet.

Du skal derfor ikke være bange for, at din kommende afrikanske kæreste ikke er bekendt med at have et arbejde! Men du have in mente, at hun kommer fra en kultur, hvor der er nogle andre normer ift. køn og job. Du skal derfor forberede dig på at forklare mange ting ift. dansk arbejdskultur: Heriblandt vores flade hierarki på arbejdspladser og den komplette ligestilling.

Sådan forholder du dig til kulturforskellene

Det er altid en udfordring at date én, som kommer fra en markant anderledes kultur, end den man selv er vokset op i. Ting bliver hurtigt misforstået, og det kan være svært at forstå hinandens handlinger og reaktioner, hvis ikke man har en god basisforståelse for hinandens kultur.

Men det skal selvfølgelig ikke afholde dig fra at springe ud i online afro dating! Kulturbarriererne kan nemlig overkommes, så længe du følger nedenstående råd:

 • Vær tålmodig og nysgerrig. Drag ikke forhastede konklusioner, hvis hun pludselig skriver noget, som for dig virker underligt. Forhold dig åbent og fordomsfrit til hende og hendes kultur.
 • Stil spørgsmål – også dumme spørgsmål. Vær ærlig, og sig til, hvis der er noget, som du ikke forstår. Eller hvis der er noget, der forvirrer dig.
 • Brug tiden på at forklare dansk kultur – især hvis planen er, at hun skal flytte hertil.