Baltiske kvinder: Mød piger fra Estland, Letland og Litauen med baltisk dating

Ønsker du at finde kærligheden med en baltisk kvinde? Så læs med her, og få info og gode råd om online baltisk dating!

Har du også hørt rygter om baltiske kvinders skønhed og hjertevarme – og ønsker du selv at komme i gang med baltisk dating? Så læs med her, hvor du får gode råd og brugbar information ift. baltisk dating og baltiske kvinder.

Hvordan kommer du i kontakt med baltiske kvinder?

Når du gerne vil i gang med at date udenlandske kvinder, er det altid en god idé at starte online. For selvom der er kort til Estland, Letland og Litauen, er det dog stadig dyrere at rejse derover, end det er at invitere en dansk kvinde på middag på en lokal restaurant.

Samtidig kræver det også enten en forlænget weekend eller en ferie at tage af sted. Men hvad er chancen for, at du tilfældigt støder på din drømmekvinde på en forlænget weekend?

Starter du online, kan du i ro og mag skrive med forskellige baltiske kvinder, indtil du finder den helt rigtige, hvor både kemi, interesser og drømme for fremtiden går op i en højere enhed. Når du så har fundet hende, kan du enten invitere hende til Danmark, eller besøge hende.

Selvom der ikke er nogen garanti for, at det så også vil slå gnister, når i mødes i virkeligheden, er chancen dog stadig større, end hvis du bare tager afsted og søger på må og få.

Find den rigtige side til online baltisk dating

Men inden du kan komme i gang med online baltisk dating, skal du selvfølgelig finde den rigtige datingside. Her er det vigtigt, at du bruger den tid, der skal til, for at finde en eller flere gode sider.

Men hvad er en god side så? Det er én, hvor:

 • Kvindernes profiler bliver kvalitetstjekket, så antallet af falske profiler er minimeret.
 • Du betaler for medlemskabet – og helst månedligt (ikke fx pr. besked).
 • Du kan tjekke siden ud med en gratis profil eller med en prøveperiode.

Gratis sider kan være tillokkende – men ofte også tid af spild. For de gratis sider har som regel meget lidt kontrol af brugernes profiler, hvilket betyder, at der florerer mange falske profiler på de gratis sider. Hertil er de betalte sider generelt mere brugervenlige og har hurtigere og bedre service.

Én af de bedre betalte sider er internationalcupid.com/da. Her er både service og kvalitet høj. Firmaet bag er Cupid Media, som har arbejdet med online international dating i lige knap 20 år. De har med andre ord styr på det! Hertil kan du få medlemskabet helt ned til omkring 100 kr., hvis du køber et års medlemskab ad gangen.

 

Gå til International Cupid

 

Hvad kendetegner de baltiske lande?

De baltiske lande, som også går under betegnelsen Baltikum og De baltiske stater, består af Estland, Letland og Litauen. Alle tre lande er medlem af EU, NATO, eurozonen og OECD. Sidst men ikke mindst er de klassificeret som højindkomstlande af Verdensbanken og har et højt Human Development Index. De er med andre ord meget lig Danmark hvad angår økonomi, rettigheder og uddannelse.

Er det så det samme at date en kvinde fra de baltiske lande, som det er at date en dansk kvinde? Både og. Baltisk kultur er væsentligt tættere på dansk kultur, end fx asiatiske og afrikanske kulturer er. Så når det kommer til international dating, så er kulturbarrieren væsentligt mindre mellem danskere og baltere, end den er mellem danskere og asiatere eller afrikanere.

Alligevel er der forskel på at date en dansk og en baltisk kvinde. For selvom de baltiske lande på mange punkter er meget lig Danmark, så har de trods alt en anderledes kultur – især hvad angår kønsroller og parforhold.

De baltiske lande er nemlig kulturelt og fysisk tæt på både de nordiske og østeuropæiske lande. De er omgivet af Rusland, Hviderusland og Polen, og lige på den anden side af Østersøen ligger Finland, som Estland både deler sprogstamme og en del kultur med.

Hvad kan du forvente dig af en baltisk kvinde?

Baltiske kvinder adskiller sig fra danske kvinder på især 2 punkter:

 • De er mere feminine og går mere feminint klædt.
 • De er gladere for de traditionelle værdier og kønsroller.

Selvom de er uddannede og kan klare sig selv, er baltiske kvinder mere traditionelle, end danske kvinder er. Det ligger ganske enkelt i kulturen.

Helt konkret er det især noget man lægger mærke til, når man går på gaderne i de baltiske lande. Kvinderne klæder sig pænt – uanset om de skal på arbejde eller på date. Både tøj, hår og smykker bliver der gjort meget ud af. Sidst men ikke mindst har baltiske kvinder også meget smukke træk: De er høje, lyse i huden og en flot figur.

 

Gå til International Cupid

 

Lettiske og andre baltiske kvinder ved, hvad de vil have

International dating er ikke bare international dating. Alt efter hvilket land, de kvinder, du skriver med, kommer fra, skal du være opmærksom på forskellige kultur- og sprogbarrierer samt forventninger og ønsker. Fx er der stor forskel på, hvad asiatiske og baltiske kvinder vil have.

Baltiske kvinder er, som beskrevet ovenfor, godt uddannede og vant til en høje levestandard. Derfor har de også nogle andre krav til de mænd, de dater, end fx asiatiske piger har. Det gælder altså som regel oftest både lettiske, estiske og litauiske piger.

De søger nemlig ikke mod de nordiske lande, fordi de drømmer om et bedre liv – men fordi de drømmer om et anderledes liv, og fordi de synes om de danske værdier. For dem er det at søge en partner uden for deres lands grænser ikke er spørgsmål om at komme væk fra fattigdom eller afsted til en bedre tilværelse. Det handler om et positivt tilvalg af en kultur, de finder spændende.

Derfor ved de som regel også, hvad de søger – og de er ikke bange for at stille krav til deres kommende partner.

Dette er selvfølgelig alt sammen generaliseringer – baltiske kvinder er lige så forskellige, som danske kvinder er. Men det kan måske give dig en god idé om, hvad du kan forvente af baltiske dating.

Lav en profil, der fanger de baltiske kvinders opmærksomhed!

Når du går i gang med international online dating, vil du opdage, at udenlandske kvinder er langt bedre til at skrive først, end danske kvinder er. Derfor er det også vigtigt, at du får lavet en profil, som tiltrækker lige netop de baltiske kvinder, som du er interesseret i!

Når du skal lave en god profil, er det vigtigt, at du får taget nogle vellignende billeder i middel til god opløsning. Des mere naturlig du ser ud på billederne, des bedre. Ser du alt for stiv og opstillet ud, kommer billedet til at virke akavet. Se om du kan finde nogle gode billeder, hvor du smiler. Få evt. en ven eller veninde til at tage nogle gode billeder af dig.

Ift. profilteksten, så er det vigtigt, at du få følgende elementer med:

 • En beskrivelse af hvem du er: Alder, job, interesser, yndlingsfilm, etc.
 • En beskrivelse af hvad du søger i en partner: Alder, børn / ikke børn, interesser, etc.
 • Dine drømme for fremtiden.

Sidst i din profiltekst kan du desuden med fordel tilføje nogle emner, du godt kan lide at snakke om – det gør det nemmere for de baltiske piger at starte en samtale med dig.

Få succes med online baltisk dating

Selvom både lettiske piger, estiske og andre baltiske piger stiller nogle krav, er de bestemt værd at date – og selvom de stiller krav, er det stadig nogle andre krav, end dem danske kvinder stiller. Netop fordi de har en mere klassisk opfattelse af kønsrollerne.

De vil gerne have en mand, der får dem til at føle sig feminine og smukke. Ligesom de gennem loyalitet og beundring viser deres mand, at de værdsætter det, han gør for hende.

Baltiske kvinder elsker generelt at gå ud at spise på café og restaurant. Skal du vise hende, at du værdsætter hende, er gaver også altid en god idé – alt fra en buket blomster til smykker, er noget der gør lykke.

Når du skriver online med en baltisk kvinde, er det selvfølgelig svært at sende blomster. I stedet kan du være opmærksom og nysgerrig, og på den måde vise hende, at du interesserer dig for hende.

Når i har lært hinanden bedre at kende, kan du også fx begynde at beskrive steder, du gerne vil vise hende, eller restauranter, du gerne vil tage hende med på.

 

Gå til International Cupid

 

Ærlighed og forventningsafstemning overfor baltiske piger

Når du skriver med baltiske kvinder – eller kvinder i det hele taget – er det altid en god idé at være ærlig og få forventningsafstemt tidligt. Selvfølgelig skal du vise dig fra din bedste side, og ikke lægge ud med hudløs ærlighed. Men løgne og store udeladelser kommer man sjældent ret langt med!

Des mere seriøst det bliver, des vigtigere bliver det også, at du viser hende et ærligt billede af, hvem du er, og hvad du forventer af et forhold. Ligesom du forventer hun er oprigtig, når hun skriver om sig selv, forventer hun også, at du er oprigtig.

Forestil dig, at hun slet ikke er, hvem hun har skrevet hun er, når du møder hende. Hun vejer 20 kg mere, end det ligner på billederne (fordi de er 10 år gamle), og har tre børn, som hun ikke har fortalt om. Havde hun været ærlig, havde du måske været glad for hende, præcis som hun er. Men bare løgnen i sig selv kan få enhver til at bakke ud.

Det handler om tillid

At skrive sammen online handler nemlig rigtigt meget om tillid – især når der er tale om international online dating. Her når man rigtigt langt i relationen, før man faktisk møder hinanden. Så alt man kan gøre, er at stole på, at det hinanden skriver er sandt. Den tillid skal man respektere, hvis man vil have en chance for at finde kærligheden!

Den tillid, som er så vigtig, når man dater online, bliver af nogle udnyttet til at franarre folk deres penge. Du har sikkert hørt om nogle, eller måske kender du endda nogle, som har været udsat for scammere, der har forsøgt at snyde dem.

Selvom der desværre findes en del scammere derude, bør det dog ikke være noget der holder dig fra at søge kærligheden – heller ikke uden for Danmark!

3 gode råd: Undgå falske profiler

Følger du blot disse 3 råd og din sunde fornuft, vil folkene bag de falske profiler få svært ved at narre dig:

 1. Send aldrig penge til én, du kun har snakket med online. Søger hun virkelig ægte kærlighed, vil hun heller ikke forsøge at lokke penge ud af dig.
 2. Er hun meget fokusere på sex, og lader hun til nærmest at forgude dig, bør du være påpasselig. Når de virker for gode til at være sande, er de det som oftest.
 3. Nægter hun at videochatte, selvom i er nået til det stadie, hvor det ville være normalt, bør dine alarmklokker ringe. For det kan være et tegn på, at hun ikke er, hvem hun giver sig ud for at være.

Sidst men ikke mindst er det værd at gentage, at de betalte sider er væsentligt mere sikre end de gratis sider. Så er du bange for at blive scammet, bør du holde dig fra de gratis sider.