Polske piger: En guide til polske kvinder og polsk dating for danskere

I denne guide får du al den information, du har brug for, for at komme i gang med succesfuld og sikker online dating af polske piger.

Vil du gerne i gang med at date polske piger? Så er du havnet på den helt rigtige side! I det følgende kan du bl.a. læse om:

 • Forskellige måder at møde polske piger på.
 • Hvordan du finder den rigtige side til online polsk dating.
 • Hvordan du undgår at blive snydt af scammere.
 • Hvilke kulturforskelle du skal være opmærksom på.
 • Hvad du kan forvente dig af en polsk kæreste.

Hvor kan du møde polske piger?

I den bedste af alle verdener, ville skæbnen sørge for, at du en dag – helt naturligt og tilfældigt – mødte din soulmate på gaden. I den bedste af alle verdener, ville du ikke være nødt til at opsøge kærligheden aktivt – kærligheden ville finde dig. Men desværre er det som regel ikke sådan, verden fungerer. Som regel skal man aktivt arbejde på at finde en kæreste – og især når man drømmer om at finde en sød, udenlandsk pige.

Allerede er du nu godt på vej – for du har taget en beslutning! Du vil gerne finde en sød, polsk pige, som du kan dele dit liv med. Sådan! Første skridt er taget. Men… Hvor og hvordan finder du lige en sød, polsk pige?

I grove træk er der tre måder, hvorpå du kan finde polske piger:

 1. Du kan møde dem i Danmark.
 2. Du kan møde dem i Polen.
 3. Du kan møde dem online (eks. på International Cupid).

 

Gå til International Cupid

 

Polske piger i Danmark

Der er selvfølgelig polske piger i Danmark. Mange polakker søger nemlig mod Danmark for enten at arbejde her eller for at studere.

Antallet af polske kvinder i Danmark er stigende – og får mange af dem får familie her. De er her IKKE kun for at arbejde i Danmark, for så at rejse hjem til Polen igen. Ydermere er polakker generelt er rigtigt gode til at integrere sig i det danske samfund.

Der er altså en rimelig sandsynlighed for at møde en polsk pige herhjemme. Alligevel er der nogle ret væsentlige udfordringer ift. at finde en polsk pige herhjemme. For det første har mange af dem allerede en kæreste. For det andet er det svært at vide / finde ud af, hvor man helt konkret skal gå hen for at møde dem, der så er single.

Ferie i Polen

En anden mulighed er at rejse på ferie til Polen, og tage på barer og natklubber i håbet om at møde en polsk pige.

Her møder du selvfølgelig med garanti en masse polske piger. Til gengæld er der ingen garanti for, at du møder den rigtige, hvor kemien er der. Hertil er en uge eller to ikke ret lang tid til at lære hinanden at kende. Så selv hvis du finder en sød pige, må i afbryde forholdets udvikling (i hvert fald midlertidigt), når du rejser hjem til Danmark.

Udover rejser, du selv tager på, kan du også benytte dig af bureauer, som arrangerer ture til udlandet med det formål at finde kærligheden. Her skal du dog passe meget på, at de ikke bare snyder dig. Eller at du ikke ender med at bruge en masse penge, som du ikke får noget reelt forhold ud af.

Sidst, men ikke mindst, kan det også være svært at opnå et reelt billede af, om man faktisk passer sammen, når man møder hinanden på en rejse. Netop fordi man som regel har meget kort tid til at lære hinanden at kende. Har man de samme interesser? De samme drømme for fremtiden? De samme forventninger til et parforhold?

Online polsk dating

Online dating er derfor den nok både nemmeste og billigste måde at møde polske piger på. Hertil er der mange andre fordele ved at møde polske piger gennem online dating:

 • De piger, der er på datingsiderne, er alle sammen single.
 • Du har mulighed for at lære pigerne at kende, før du investerer i en rejse til Polen.
 • Du kan skrive med flere forskellige piger på samme tid, indtil du finder den helt rigtige.
 • Det er nemmere at være ærlig omkring sine ønsker og forventninger til en kommende partner på en online datingside, end det er i virkeligheden. Allerede i ens profiltekst kan man være helt konkret og ærlig omkring det. På den måde undgår man at spilde tid på polske piger, der ikke vil det samme som én selv.

Der er selvfølgelig også ulemper ved online polsk dating:

 • Der er risiko for, at man støder på falske profiler / scammere.
 • Idet den fysiske kontakt mangler, kan det være svært at mærke, om der er fysisk / seksuel kemi.

Til gengæld er de to ulemper forholdsvist nemme at komme udenom. Det handler blot om at vælge den rigtige datingside – og det fysiske kan man jo få afgjort, hvis man besøger hinanden. Heldigvis er der ikke langt til Polen, og rejsen kan også gøres forholdsvist billigt.

Vi anbefaler den anerkendte side International Cupid, hvor man som dansker kan møde massere af polske single piger online.

 

Gå til International Cupid

 

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal finde en datingside til polsk dating?

Når du skal på jagt efter den helt rigtige side til online polsk dating, er det vigtigt, at du er kritisk. For der er desværre mange dårlige sider derude.

De gratis sider er generelt virkelig dårlige. Når de er gratis, har virksomheden bag som regel ikke råd til at have ansatte, som kvalitetssikrer profilerne, og som svarer på henvendelser fra brugerne. Derfor er der mange falske profiler på disse sider – hvilket betyder, at du kan risikere at spilde meget tid på piger, der slet ikke eksisterer. I værste tilfælde kan du blive snydt af en scammer.

Hertil er der de sider, som er rene pengemaskiner. Menneskerne bag er ikke interesserede i at hjælpe folk med at finde kærligheden. De er interesserede i at tjene penge på folks ensomhed og længsel efter kærlighed. Disse sider har ofte betaling pr. besked man sender, fordi de ved, at de på den måde kan lokke folk til at betale uhyrligt høje beløb, når først de har fundet en pige, de er rigtigt interesserede i.

6 gode råd: Sådan finder du den rigtige side til online polsk dating

Heldigvis kan du nemt komme udenom de dårlige sider, hvis du følger disse 4 fire råd:

 1. Undgå gratis sider.
 2. Undgå sider, hvor du skal betale pr. besked, eller hvor betalingsstrukturen virker uklar.
 3. Gå efter sider, hvor du betaler et fast månedligt beløb.
 4. Find sider, hvor du har mulighed for en prøveperiode eller en gratis profil, hvorfra du kan se kvindernes profiler.
 5. Tjek firmaet bag siden ud. Virker de legitime?
 6. Læs anmeldelser!

En rigtigt god side er denne: www.internationalcupid.com/da. Virksomheden bag, Cupid Media, har næsten 20 års erfaring med drift af internationale datingsider. Derfor er deres sider også gennemarbejdede, og kvaliteten er helt i top. Hertil kan du få medlemskab helt ned til ca. 100 kr. om måneden.

 

Gå til International Cupid

 

Pas på golddiggere og scammere

Når du så har fundet den rigtige datingside, skal du i gang med at udvælge de piger, du gerne vil skrive til – og sortere i dem, der skriver til dig.

Piger, der ikke søger et reelt forhold, men derimod en rig mand, kan heldigvis spottes forholdsvist let:

 • Tjek hendes profil ud. Har hun meget sexede og afslørende billeder, og lover hun guld og grønne skove i sin profiltekst, så er hun nok for god til at være sand.
 • Der er selvfølgelig en lille gruppe af unge kvinder, som helt reelt ønsker sig en mand, der er 20+ år ældre end hende. Men det er ikke mange. Skriver en meget ung kvinde til dig, bør du derfor være påpasselig – der er desværre en sandsynlighed for, at hun kun er ude efter dine penge.
 • Nævner hun hele tiden, at hun er fattig og har brug for penge, er det sandsynligvis fordi hun i virkeligheden er en scammer, der prøver at få dig til at sende penge. En klassiker er, at de lader som om et familiemedlem er blevet syg, og at de har brug for penge til deres behandling.

Disse piger skal du holde dig fra – og så skal du aldrig sende penge til piger, du kun har chattet med online.

Sådan sikrer du dig, at hun har reelle hensigter

Men skal du så være bange for at havne i kløerne på en scammer? Nej, selvfølgelig ikke. Følg din mavefornemmelse og din sunde fornuft, og følg ovenstående råd – så er du godt dækket ind. Der er masser af søde piger, der helt reelt søger en partner, ligesom du gør.

Hertil kan du med fordel bede de polske piger, du begynder at skrive seriøst med, at videochatte. På den måde kan du som minimum verficere, at hun er, hvem hun giver sig ud for at være. Hertil skal du være tålmodig, og bruge tid og energi på at lære hende at kende. Efter 1-3 måneder, hvor snakken er gået godt, kan i planlægge at mødes enten i Danmark eller Polen.

Hvad kan du forvente af en polske kvinder som kæreste?

Selvom Polen i mange henseender ligner Danmark, så er der alligevel en del kulturforskelle, som du skal være opmærksom på. Herunder er listet de vigtigste ift. parforhold:

 1. I Polen betyder familien enormt meget – og man hjælper hinanden både økonomisk og på andre måder. Det betyder, at en polsk kæreste er meget loyal og familieorienteret – både over for dig og over for hendes familie i Polen.
 2. Får hendes familie i Polen brug for økonomisk hjælp, vil hun gøre hvad hun kan, for at sende penge til hende. Du bør derfor – inden i gifter jer – tage en snak med hende om, hvor meget du er villig til at støtte hendes familie, hvis behovet opstår.
 3. I Polen har forældre og bedsteforældre langt mere indflydelse ift. store beslutninger og husholdningsdriften. Hvis hun går meget op i at du skal møde hendes forældre, og tager hun meget sin mor med på råd, skal du altså ikke tænke hun er mærkelig. Sådan gør man bare i Polen.
 4. Hun vil lægge op til et langt mere traditionelt parforhold, og være mere klassisk feminin, end du er vant til piger herhjemme er.

Ovenstående er selvfølgelig blot generaliseringer baseret på kulturforskelle. Så husk: Polske kvinder er lige så forskellige, som danske kvinder er.

Held og lykke med din jagt på kærligheden med polsk dating!

 

Gå til International Cupid