Russiske kvinder: En guide til russisk dating for danskere (2021)

Drømmer du også om en smuk, russisk kæreste? Find ud af hvordan du kommer nemt og hurtigt i kontakt med russiske kvinder med denne guide!

Hvorfor er så mange danske mænd vilde med russiske kvinder? Ja, det er et godt spørgsmål – og her er nogle bud på svar:

 • Fordi de er smukke: Høje, slanke og med elegante ansigtstræk.
 • Fordi de er gode kærester og koner, som værner om og holder sammen på familien.
 • Fordi de er meget kvindelige. De både opfører sig og klæder sig mere feminint end danske kvinder.

Tror du også kærligheden skal findes sammen med en russisk kvinde? Så er du landet på den helt rigtige side! I det følgende kan du læse om hvordan du kommer i kontakt med russiske kvinder via online russisk dating. Vi kommer både omkring hvordan du finder den rigtige datingside og hvilke kulturforskelle du skal være opmærksom på.

Hvordan kommer du i kontakt med russiske kvinder?

Når du drømmer om at finde en russisk kone eller kæreste, kan du ikke bare gå rundt og vente på, at du støder tilfældigt ind i hende. For så mange russiske kvinder er der desværre ikke i Danmark! Du bliver derfor nødt til at gøre noget aktivt for at møde dem.

Din første tanke er måske, at det nemmeste ville være at rejse til Rusland – men det er bestemt ikke den nemmeste løsning! For det første er flybilletterne dyre, for det andet skal du vente, til du har fri fra arbejde til det, og for det tredje er Rusland ikke et nemt sted at være dansk turist.

Den nemmeste løsning er online russisk dating! Dette er den nemmeste og hurtigste løsning af flere grunde:

 • Alle de russiske kvinder på siden er singler.
 • Du kan skrive med flere russiske kvinder på én gang.
 • Du kan forventningsafstemme med dem, du skriver med, før du investerer tid og penge i at mødes.

I næste afsnit kan du læse om, hvordan du finder en god online side til russisk dating.

Russisk dating: Sådan undgår de dårlige sider

Internettet rummer et næsten uoverskueligt antal af online datingsider. Så hvordan finder du den helt rigtige side til russisk dating?

Først og fremmest skal du bruge din sunde fornuft, og undersøge siderne grundigt, før du opretter en bruger. Hvem står bag siden? Er det en legitim virksomhed? Har de fornuftige retningslinjer og regler for deres side?

Hertil skal du holde dig fra gratis sider. For prøv engang at tænk helt logisk over det: Hvis de er gratis, hvordan skulle de så have råd til at have ansatte til at vedligeholde siden, og til at kvalitetssikre profilerne?

Er der ikke nogen, der kan gøre det, hober der sig en masse falske profiler op på siden. De falske profiler er oprettede med det formål at lokke penge ud af ensomme, vestlige mænd.

Det er ikke fordi du skal være bange for at blive snydt, at du skal holde dig fra de gratis sider. Men fordi du vil komme til at bruge enormt meget tid på at sortere i de kvinder, der kontakter dig. Hertil kommer du til at spilde både tid og energi på at skrive med kvinder, du finder ud af, ikke engang eksisterer.

Sådan spotter du sider, der kun er ude på at snuppe dine penge

Men er alle betalte sider så gode sider? Nej, desværre ikke. Der er nogle sider, hvor folkene bag er ligeglade med deres brugere. Det handler kun om at tjene penge. Disse sider har som regel et uigennemskueligt betalingssystem, hvor du fx betaler pr. besked du sender.

Til at starte med virker det måske billigt – men i længden bliver det enormt dyrt. Hertil giver denne model også virksomheden incitament til at have falske profiler, med kvinder der er super tiltalende, og som lokker mændene til at blive ved med at skrive.

Russisk dating: Sådan finder du den bedste online datingside med russiske damer

Brug følgende liste til at vurdere og udvælge datingsider til online russisk dating. Så er du sikker på at finde en god side med gode chancer for ægte kærlighed:

 • Vælg en side med et gennemskueligt betalingssystem.
 • Vælg en side hvor den virksomhed, som står bag siden, virker legitim.
 • Undersøg hvad andres erfaringer har været med siden (brug fx Trustpilot).
 • Gå efter sider, hvor du har mulighed for at lave en gratis profil (hvor du fx kun kan se men ikke skrive til kvinderne) eller en gratis prøveperiode.

Følger du disse råd, skal du nok få indsnævret feltet til én eller få gode sider! Eventuelt kan du tjekke denne side ud: www.russiancupid.com/da. Cupid Media, som står bag, har en lang række datingsider med folk fra hele verden, og har knap 20 års erfaring med internationale online datingsider.

Sådan laver du en god profil der tiltrækker de russiske piger

Når du har fundet den rette side, skal du også have lavet en lækker profil, der tiltrækker de rigtige russiske kvinder. For du kan jo ikke bruge det til noget, hvis du får henvendelser fra en masse kvinder, som ikke matcher dine ønsker og forventninger til en partner.

Sørg derfor for at beskrive dig selv og det, du leder efter, grundigt i din profiltekst. Sørg også for at have pæne, vellignende billeder.

Er du i tvivl om, hvad du kan skrive om i din profiltekst? Så er der her nogle emner, du kan tage udgangspunkt i:

 • Dine interesser.
 • Dit job.
 • Film og litteratur du kan lide.
 • Samtaleemner du synes er spændende.
 • Forventninger og ønsker til en kommende partner.

Hvad kan du forvente af en russisk kvinde?

Russiske kvinder bliver generelt beskrevet som værende smukke, familieorienterede og loyale. Grundet den russiske kultur, er de nemlig vokset op med, at familien er noget af det vigtigste, man har. I Rusland passer man virkelig godt på sine familiemedlemmer – hvad end det er søskende, forældre eller bedsteforældre. Derfor er russiske kvinder også meget opmærksomme på, at støtte deres mand ved at vise ham omsorg og respekt.

Hvad angår arbejde, så vil det ikke være noget problem at finde et job til din russiske kæreste i Danmark. Russiske kvinder har nemlig ben i næsen, og er ikke bange for at smøge ærmerne op!

Hvorfor ønsker russiske kvinder at finde en dansk mand?

Som regel søger russiske kvinder en dansk mand af følgende årsager:

 • De ønsker en sød mand, som behandler dem ordentligt. I Rusland er der store problemer med, at mændene drikker meget. I danske mænd ser de en mulighed for stabilitet og omsorg, som de ikke ser i russiske mænd.
 • De ønsker at bo i et stabilt og velfungerende samfund, som giver dem selv og deres eventuelle børn gode muligheder for uddannelse og job.

Forskelle på dansk og russisk kultur

Der er mange og væsentlige forskelle på russisk og dansk kultur. I det følgende kan du læse mere om, hvilke punkter vi adskiller os mest væsentligt fra hinanden.

Dansk kultur: Vi er tillidsfulde, uformelle og individualister

I Danmark er vi generelt tillidsfulde. Både over for hinanden og ift. staten og vores medmennesker. Det giver også god mening, for Danmark er et stabilt land, med meget lav grad af korruption. Derfor tør vi lade barnevognen stå udenfor, når vi går på café, og derfor er vi åbne og afslappede – selv første gang vi møder nogen. Vi tror på, at folk opfører sig ordentligt.

Vi er også uformelle i både private og professionelle sammenhænge. På langt de fleste arbejdspladser har vi et fladt hierarki, hvor alles bidrag til virksomheden anses som vigtigt. Alle har ret til at blive hørt, og ret til at blive behandlet med respekt.

Vi er effektive og pligtopfyldende – vi kommer til tiden, og holder, hvad vi lover. Hertil er vi konfliktsky, og undgår så vidt muligt at vise de helt store følelser i forbindelse med konflikter (i hvert fald offentligt).

Individualisme og skilsmisser

Sidst – men ikke mindst – er vi individualistiske. Bl.a. fordi vi har et sikkerhedsnet i form af en velfærdsstat, som sørger for, at vi kan klare os, uanset om vi har en ægtefælde eller ej. Sikkerheden – og den økonomiske lighed – gør, at alle har råd til at klare sig selv og til at gå op i sig selv.

Derfor har vi også mange skilsmisser: Får man ikke det ud af parforholdet, som man ønsker, bliver man ganske enkelt bare skilt. For man har jo ikke brug for hinanden.

Russisk kultur: De er tilbageholdende, vant til maskuline hierarkier og tætte familier

Helt anderledes ser det ud i russisk kultur. Rusland er stadig et meget ustabilt og ulige land. Det er ikke alle, der har rettigheder (fx homoseksuelle har det svært i Rusland), og der er stor forskel på rig og fattig. Hertil har de et meget maskulint indrettet samfund, med stejle hierarkier og et ideal om at være stærk og hårdhudet.

Derfor er russere også væsentligt mere tilbageholdende. De vil gerne se ting og folk an, før de indlader sig på noget. Hertil er de vant til, at der er stor forskel på sekretæren og chefens evner såvel som rettigheder på arbejdspladsen. Samtidig er de dog også meget og familieorienterede. De har ikke en stat, som tager sig af dem, på samme måde som vi har herhjemme. Derfor tager de sig af hinanden internt i familierne.

Sidst men ikke mindst er russere også mere følelsesladede: Når de bliver vrede, råber de. Når de bliver glade, jubler de.

Sådan forholder du dig konstruktivt til kulturforskellene

Disse kulturforskelle skal du være opmærksom på, når du dater en russisk kvinde. Både for ikke at komme til at træde hende over tæerne – og for ikke at misforstå hende. Den bedste måde at forholde sig på er nysgerrigt: Spørg ind og forhold dig åbent. Forsøg at forholde dig fordomsfrit til de ting hun siger. På den måde kan i undgå mange misforståelser!

Det er også vigtigt at huske, at kulturforskelle ikke nødvendigvis er negative. For det er jo også netop forskellen, som gør, at du finder russiske piger interessante. For den kulturelle forskel betyder også, at hun vil være vant til en meget mere familieorienteret hverdag. Helt naturligt sætter mand og børn over karriere og selvrealisering.

For mange danske mænd er det drømmen: At finde en kvinde, de kan have et simpelt, stabilt og kærligt familieliv sammen med. Hvor man sætter hinanden over selvrealisering!

Du skal dog også huske, at hun måske aktivt søger en dansk mand, fordi hun ønsker at bo i et mindre mandsdomineret samfund, hvor hun har flere muligheder og rettigheder.

Og husk, at russiske kvinder er lige så forskellige som danske kvinder! Generaliseringerne på baggrund af kulturforskelle gælder de fleste – men ikke alle.