Thai Dating: Mød skønne thai piger online – Læs denne guide

Savner du en sød, smilende kvinde i dit liv? Og har du overvejet en thai pige? Så læs med her, hvor du får en grundig introduktion til thai dating i Danmark.

I det følgende får du både relevant information og gode råd om, hvordan du griber thai dating an. Bl.a. vil du få:

 • Gode råd til hvordan du kommer i gang med at date thai kvinder online.
 • Svar på hvorfor ægteskaber mellem danske mænd og thailandske piger er blevet så populært.

God læselyst!

Sådan finder du din thai pige: Start online

Hvis du gerne vil finde en thailandsk kæreste eller en thailandsk kone, er det absolut bedst at starte online. For det første fordi det er det dyrt at rejse til Thailand. For det andet fordi det er svært at finde sit livs kærlighed i løbet af et par ugers ferie. Derfor er det oplagt at starte online, så du kan finde en sød pige, du kan tage ned og besøge senere. Online kan i lære hinanden at kende og forventningsafstemme, inden der bliver investeret penge og tid i et fysisk møde.

Sådan griber du online thai dating i Danmark an – og får gode resultater

Når du skal i gang med online thai dating, er der flere ting, du skal være opmærksom på:

 • At finde en god online dating side til thai dating.
 • At tage dig tid til at lære thai pigerne, du skriver med, at kende.
 • At undgå scammere.
 • Hvordan thailandsk kultur adskiller sig fra dansk kultur.
 • Hvad du kan forvente dig af en thailandsk kæreste.

I det følgende kan du læse mere om alle punkterne.

Find den rigtige thai datingside til at møde thai piger

Når du skal finde den rigtige side til thai dating, er det vigtigt, at du sætter tid af til research, og udvælger siderne med omhu. Ellers risikerer du bare at spilde din tid og dine penge på sider fyldt med falske profiler.

De bedste sider er dem, hvor du betaler for at være medlem. På de gratis sider er der nemlig ingen eller meget sparsom kontrol af profilerne, hvorfor der er rigtigt mange falske profiler. De falske profiler er lavet af folk, som kun er ude på at franarre vestlige mænd deres penge.

På de betalte sider er der ansat folk til at holde øje med de thailandske kvinders profiler, således det kun er rigtige piger med reelle hensigter, der kan får en profil.

En god side til online thai dating

Et godt eksempel på en troværdig side, er www.thaicupid.com/da. Firmaet bag, som hedder Cupid Media, er et stort internationalt firma, som har specialiseret sig i international online dating siden 2000.

På deres side er det muligt at oprette en gratis profil, hvorfra man har mulighed for at tjekke deres side ud, inden man vælger at opgradere til en betalt profil. Hertil har de en flot rabat på hele 65 %, hvis man køber et års medlemskab – og så koster det kun ca. 100 kr. pr. måned!

 

Gå til Thai Cupid

 

Lav en profil thai damer falder for

Når du har fundet den helt rigtige thai datingside, skal du have lavet en god profil. De bedste profiler er dem, der er både personlige og ærlige. Selvfølgelig skal man vise sig fra sin bedste side – men i sidste ende handler det jo ikke om, at få så mange som muligt til at skrive. Det handler om at få de rigtige til at skrive. Derfor er det også vigtigt, at din profil ærligt afspejler, hvem du er, og hvad du søger:

 • Brug tid på at udvælge nogle pæne, flatterende billeder. Udvælg nogle, hvor du ser glad ud, og hav, også billeder, hvor du kan ses i fuld figur.
 • Skriv en ærlig og indbydende tekst, som giver et godt indtryk af, hvem du er: Hvad du arbejder med, hvad du laver i din fritid, etc.
 • Beskriv hvad du søger efter i en kvinde: Alder, interesser, etc.
 • Beskriv hvad du ønsker af et parforhold.

Det handler om ærlighed og gensidighed

Når din profil er på plads, skal du i gang med at kontakte de thailandske piger på siden. Her skal du huske, at så længe det er online dating, er det OK at skrive med flere ad gangen – indtil det bliver seriøst med én. Scroll igennem de forskellige profiler, og start samtaler op med dem, du synes ser søde ud, og som du tænker kunne være et godt match.

OBS: Vær ikke overrasket, hvis de thailandske kvinder skriver til dig først. Generelt er thailandske piger nemlig bedre til at skrive først, end fx danske piger er.

Når du får etableret kontakt til nogle søde thai piger, handler det om at få en god samtale op at køre. Her er det vigtigt, at du forholder dig nysgerrigt og åbent. Hav tålmodighed, og brug tiden, det kræver, på at lære hende at kende.

Selvom du er ivrig efter at finde en sød kæreste, er det nemlig vigtigt, at i finder ud af, om i er et godt match, før det bliver seriøst. Hertil er thailandske piger som regel lidt mere tilbageholdende og blufærdige, end danske kvinder er. Så det er vigtigt, at du ikke bliver for nærgående og intim for hurtigt. Med thailandske piger betaler det sig at væbne sig med tålmodighed – for de skal nok åbne op, når de føler sig trygge og er parate til det!

Fra online til fysisk thai dating

Sidst men ikke mindst skal du også have in mente, at målet jo er at mødes og starte et rigtigt forhold op. Fordi det er dyrt at rejse til Thailand for at mødes (ift. fx at tage på en date på den lokale restaurant), er det også vigtigt, at i har været ærlige over for hinanden online. Hvis i finder ud af, at i slet ikke passer sammen, når i mødes, er det super ærgerligt.

Derfor er det vigtigt, at i har snakket om (og er enige om) følgende:

 • Interesser og drømme for fremtiden.
 • Hvad i ønsker af et parforhold.
 • Hvor i godt kunne tænke jer at bo.

Der findes selvfølgelig ingen garantier – uanset hvor godt man skriver sammen, kan det vise sig, at den fysiske kemi bare ikke er der. Men chancerne for, at i er et godt match når i mødes, stiger selvfølgelig, hvis i har lært hinanden godt at kende samt forventningsafstemt forud for mødet.

Sådan undgår du at blive snydt

Du har sikkert hørt skrækhistorier om mænd, der er blevet snydt ifm. online thai dating. Men selvom det sker af og til, så er det ikke noget, der bør afholde dig fra at gå i gang med online thai dating. For der er også en del ting, du selv kan gøre, for ikke at blive snydt:

 • Find en ordentlig thai datingside, hvor dem, der står bag den, kvalitetssikrer pigernes profiler.
 • Bed hende om at videochatte, når i har skrevet sammen i 1-3 måneder. Hvis hun nægter, er der stor risiko for, at hun ikke eksisterer.
 • Vigtigst af alt: Send aldrig penge til en kvinde du kun har mødt online.

Hvis hun er oprigtigt interesseret i dig, vil hun ikke bede om penge / blive sur, hvis du afslår at sende penge.

 

Gå til Thai Cupid

 

Sådan lurer du scammere

Der er især 3 måder, scammere forsøger at lokke penge ud af vestlige mænd på:

 • Virker hun mistænkeligt begejstret for alt hvad du siger og foreslår, og lyder hun samtidig helt overdrevet perfekt? Så kan det være et tegn på, at hun blot prøver at få dig til at falde for hende hurtigt, så hun kan lokke dig til at sende penge til hende.
 • Bliver hun ved med at snakke om, at hun ikke har nogle penge, eller står hun pludselig akut og mangler penge til fx et sygt familiemedlem? Så spiller hun sandsynligvis på din empati, for at lokke penge ud af dig.
 • Foreslår hun, at du kan sende penge til en flybillet, så hun kan besøge dig i Danmark? Hvis hun er oprigtig i hendes intentioner, kan du foreslå at betale for flybilletten direkte på selskabet side, så hun aldrig får pengene i hænderne. Hvis hun så afslår at besøge dig, ved du, at hun blot prøvede at lokke penge ud af dig.

Oplever du, at pigen du skriver med, opfører sig på nogle af ovenstående måder, bør du altså være mistænksom og påpasselig. Følger du rådene her på siden, og bruger du din sunde fornuft, skal du dog ikke lade dig afskrække. For der er flere gode grunde til at kaste sig ud i thai dating, end der er grunde til at lade være!

Thai dating bliver mere og mere populært

I 2018 var 1 % af alle ægteskaber, der blev indgået i Danmark, mellem en dansker og en thaier. Hertil kommer ægteskaber mellem danske mænd og kvinder fra andre nationaliteter såsom Filippinerne, Rusland og Ukraine. Internationale ægteskaber er altså ganske populære, og bliver mere og mere almindelige.

At de gør det, giver god mening: Vi lever i en globaliseret verden, hvor fysisk afstand til stadighed bliver en mindre og mindre udfordring. Vha. internettet kan vi være i kontakt med folk fra hele verden, og med fly kan vi let og hurtigt rejse til selv de fjerneste verdenshjørner. Derfor er det heller ikke så underligt, at mange finder kærligheden uden for Danmarks grænser.

Men det er selvfølgelig ikke kun fordi det er blevet nemt at rejse verden rundt, at thai dating er blevet så populært. Det er det også, fordi thai kvinder er smukke, smilende og loyale. De er vokset op i en anden kultur, som har nogle andre og mere traditionelle værdier og normer end Danmark. Dermed har de også en anden tilgang til bl.a. parforhold, som mange vestlige mænd bedre kan spejle sig i.

Hvorfor søger danske mænd en udenlandsk kone?

Mange af de danske mænd, som søger kærligheden blandt thai piger, har det til fælles, at de søger en partner, som vægter mere traditionelle værdier, end danske kvinder gør. Danske kvinder er generelt meget selvstændige og har høje krav til parforhold. De har en ”kan selv, vil selv”-mentalitet, og vægter generelt realiseringen af deres egne drømme højere end drømmen om tosomheden.

Det betyder også, at mange danske kvinder ikke ønsker at stå med ansvaret for hjem og børn alene, når de er i et parforhold. De vil gerne have en mand, som de kan dele ansvaret for de huslige pligter med, så de har lige så stor mulighed for at pleje deres karriere og fritidsinteresser, som manden har. Samtidig forventer de af deres mand, at han er ambitiøs og målrettet med sit liv, og at han giver hende både modspil og omsorg.

Lever han ikke op til disse forventninger, er den danske kvinde hurtig til at tænke på skilsmisse i stedet for at finde en måde at få det til at fungere på. Lever han ikke op til hendes forventninger, kan hun jo lige så godt bare klare sig selv…

Denne indstilling til parforhold finder mange danske mænd det svært at leve op til – og derfor søger de kærligheden i udlandet (forståeligt nok)!

 

Gå til Thai Cupid

 

Hvordan adskiller thai kvinder sig fra danske kvinder?

Thailandske kvinder er vokset op i en anden kultur, og har derfor en anden måde at gå til parforhold på. De har selvfølgelig også forventninger til deres mænd – men det er nogle andre forventninger. Det, de leder efter i en mand, er loyalitet, omsorg og respekt.

Ligesom danske kvinder har de også forventninger til, at manden løfter sin del af ansvaret for hjemmet – men modsat danske kvinder, synes de ikke mænd skal gøre rent og lave mad. De er vokset op med, at kvinden tager sig af det huslige, mens manden har det primære ansvar for at tjene pengene. Dermed ikke sagt, at de ikke selv gerne vil uddannes og arbejde – men fordelingen af det primære ansvar må gerne være mere traditionel.

I Thailand er familien af væsentligt større betydning, end den er herhjemme. I Thailand hjælper man hinanden på et helt andet niveau, og sammenholdet er meget stærkere. Derfor vil en Thailandsk kone også vægte loyalitet og sammenhold højere, end en dansk kvinde.

Thai piger er også meget opmærksomme på at vise deres mand omsorg og respekt, ligesom de også ønsker selv at blive vist omsorg og respekt. De vil gerne have at deres mand sætter pris på det, hun gør for ham – ligesom hun sætter pris på det, han gør for hende.

Hvorfor er thai kvinder så populære blandt danske mænd?

Udover at være familieorienterede, omsorgsfulde og loyale, så er thai piger generelt også meget smilende og glade – hvilket skyldes deres kultur. I Thailand er det nemlig meget vigtigt at være høflig – og det betyder også at tage ting med et smil. Noget af det pinligste man kan gøre i thailandsk kultur, er at tabe ansigt ved at hidse sig op, når man diskutere, eller ved på anden måde at vise voldsomme følelser.

Derfor oplever danske mænd, der gifter sig med en thai pige, at de får en sød og lattermild partner, som er indstillet på at skabe et hyggeligt, roligt og rart familieliv, hvor de traditionelle værdier står i centrum.

Thai piger elsker nemlig også at hygge sig derhjemme, og gøre noget ud af hverdagens små glæder. Hertil er de glade for at være værtinder, og holde sammenkomster og fester.

Sidst – men ikke mindst – finder mange danske mænd thai piger exceptionelt smukke. Deres gyldne hud, fine træk og skinnende sorte hår giver dem et både eksotisk og feminint udtryk, som mange har svært ved at stå for.

Hvorfor søger thai kvinder danske mænd?

Der er mange fordomme om, hvorfor thai kvinder ønsker at gifte sig med en dansk mand. De fleste af dem går på, at de blot udnytter mændene. Enten for at få fat i deres penge, eller for at komme til Vesten, hvor de kan skabe et bedre liv for sig selv.

Disse fordomme kan for nogle blive en barriere for at komme i gang med thai dating. Men det bør de ikke være! For fordommene har langt fra altid noget på sig.

 

Gå til Thai Cupid

 

Ligesom du har dine grunde til at søge en thai kæreste i stedet for en dansk kæreste, har thai piger også deres grunde til at søge en vestlig mand i stedet for en thailandsk mand. Bare fordi der er et pragmatisk udgangspunkt for hvor man søger kærligheden, betyder der jo ikke, at man ikke søger ægte kærlighed!

En thai kvinde søger en dansk mand, fordi han kan tilbyde hende et liv i et stabilt og velfungerende samfund, som giver både hende og hendes børn mulighed for uddannelse og en tryg tilværelse. Hertil søger hun en mand, som behandler hende ordentligt, og som vil være en god far (hvis børn er aktuelle). Danske mænd har et ry for at være både stabile og gode mænd.