Asiatiske piger: Mød asiatiske kvinder med asiatisk dating online

Drømmer du om at finde en sød, smilende og smuk kæreste? Så er online asiatisk dating måske noget for dig! Kom godt i gang med denne guide.

I det følgende får du en kort og overskuelig introduktion til asiatisk dating. Bl.a. kan du læse om:

  • Hvorfor asiatiske piger er blevet så populære blandt danske mænd.
  • Hvordan du finder en god side til online asiatisk dating.
  • Thailandske piger.
  • Filippinske piger.
  • Hvad en asiatisk kone vil forvente af dig.

Asiatiske piger bliver mere og mere populære blandt danske mænd

Før i tiden var ægteskaber mellem en dansk mand og en asiatisk kvinde noget, der blev set lidt ned på. Men sådan er det ikke mere – for det bliver mere og mere normalt.

I 2018 var ca. 1 % af alle indgåede ægteskaber i Danmark mellem en dansker og en thailænder, og ca. 1 % var mellem en dansker og en filippiner. Dvs. at over 400 ægteskaber blev indgået mellem danskere og asiatere.

Hvorfor er asiatisk dating blevet så populært? 

Grunden til at asiatiske piger er så populære i Vesten er først og fremmest, at de ønsker et liv, som mange danske kvinder ikke gør. Grundet den kultur, de er vokset op i, er de langt mere vant til (og glade for) et traditionelt parforhold, hvor opgavefordelingen er, som den altid har været. Manden tjener pengene, og kvinden sørger for husholdningen.

Dermed ikke sagt, at asiatiske kvinder ikke ønsker at uddanne sig eller arbejde. Det vil de gerne! Men når det kommer til ansvarsfordeling, falder det dem naturligt, at manden har ét ansvarsområde, mens kvinden har et andet.

Ej heller betyder det, at hun ikke ønsker respekt og omsorg – det gør hun selvfølgelig også. Ligesom hun anerkender og værdsætter sin mand for den indsats, han gør, så ønsker hun også at blive anerkendt og værdsat for det, hun gør for ham.

For mange mænd er det en befrielse at finde sammen med en kvinde, hvor livet sammen er mere traditionelt og simpelt. Bl.a. derfor er asiatiske kvinder blevet mere og mere populære, i takt med at danske kvinder er blevet mere og mere fokuserede på feminisme og selvrealisering.

Hertil er mange vestlige mænd fascinerede af asiatiske piger skønhed og lattermildhed.

Sådan finder du en god og sikker side til asiatisk dating

Når du skal finde den helt rigtige side at starte dit asiatiske datingeventyr på, er det vigtigt, at du vælger en eller flere gode og pålidelige sider.

Der findes nemlig – desværre – en del dårlige sider derude. En dårlig side er en side, hvor der er mange falske profiler, og hvor servicen er ringe. Hertil er der også nogle sider, som kræver penge pr. besked du sender, hvilket hurtigt kan løbe op. Disse sider er som regel sat i verden med det ene formål at tjene en masse penge på vestlige mænd, der længes efter tosomhed og kærlighed.

Med andre ord: Du skal se dig godt om, før du vælger en datingside.

Bruger du følgende kriterier for din udvælgelse, er der imidlertid god chance for, at du finder frem til nogle gode og pålidelige sider:

  • Tjek fora og anmeldelser ud. Hvor har andre haft hhv. positive og negative oplevelser?
  • Brug kun betalte sider – gratis sider ender som oftest med at være spild af tid.
  • Brug kun sider, hvor du betaler en fast pris enten pr. måned eller pr. år. Ikke sider hvor du betaler pr. besked.
  • Vælg sider, hvor du har mulighed for at tjekke kvindernes profiler ud gratis. Fx med en gratis prøveperiode.

Hvilken asiatisk kultur passer bedst til dine forventninger?

Asiatiske piger er ikke bare asiatiske piger – alt efter hvilket land, de kommer fra, har de forskellige traditioner med sig. Derfor er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad det er du søger i en kommende partner. Når du har gjort det, bør du undersøge hvilken asiatisk kultur, du finder mest dragende.

Nedenfor kan du læse lidt om, hvorfor især thailandske og filippinske piger er populære.

Thailandske piger

Thailandske piger er især populære, fordi de er meget smilende og glade. Det er de, fordi de er vokset op i en kultur, hvor høflighed og respekt er enormt vigtigt.
For Thailændere er det derfor vigtigt ikke at tabe ansigt – dvs. miste besindelsen og blive vred eller vise andre voldsomme følelser.
Derfor smiler de rigtigt meget, og indgår hellere i dialog og konfliktløsning, end konfliktoptrapning og skænderier.
Det er noget der også er ret generelt for asiatiske piger.

En god side til online thai dating: thaicupid.com/da.


Filippinske piger

Filippinske piger har generelt et større kendskab og en større tilknytning til vestlig kultur end thailandske piger har.
De er bedre til engelsk, og deres kultur bygger til dels på vestlige traditioner, idet de var koloniserede af først Spanien og senere Nordamerika.
Det betyder at både sprogbarriere og kulturforskelle er mindre, end ved mange andre asiatiske piger.

En god side til online filippinsk dating: filipinocupid.com/da.Det forventer en asiatisk kone af dig

En asiatisk kone forventer nogle helt andre ting af dig, end en dansk kone gør.

I danske parforhold er det almindeligt, at alle opgaver deles ligeligt mellem mand og kone. En dansk kone vil derfor typisk forvente af dig, at du deltager i alle dele af husholdningsarbejdet. Samtidig vil hun også forvente af dig, at du er en ”rigtig mand”, der betaler, når i er ude at spise, og at du tager dig af det tunge arbejde derhjemme.

Dermed ender mange mænd med at skuffe deres danske kone, som både vil have i pose og sæk. Du skal både være en ”blød mand”, der passer unger og laver mad, og en ”rigtig mand”, der tjener mange penge, klarer det tunge arbejde i hus og have, og som behandler hende som en prinsesse…

Med asiatiske piger er det anderledes simpelt. Hun forventer, at i deles om opgaverne – men at opgavefordelingen er skarpere og mere traditionel. Hun forventer altså at du er den primære forsørger, mens hun har ansvaret for at få hjemmet til at fungere.

Hertil er en asiatisk kvinde mere fokuseret på familien og hendes mand, end hun er på karriere og selvrealisering. Din asiatiske kone vil derfor både være omsorgsfuld og familieorienteret samt vise dig respekt og anerkendelse for det, du gør for hende.