Ukrainske kvinder: En guide til ukrainsk dating for danskere

Drømmer du om en ukrainsk kæreste? Du er langt fra den eneste! I denne guide får du gode råd til hvordan du kommer i gang med at date ukrainske kvinder.

At date ukrainske kvinder bliver mere og mere populært. I det følgende kan du læse om hvorfor, og om hvordan du selv kommer godt i gang. Bl.a. får du gode råd til hvordan du finder den rette datingside, og til hvordan du laver en god profil, der tiltrækker ukrainske kvinder.

Ønsker du en intelligent, smuk og loyal kæreste? Så er ukrainske kvinder lige noget for dig!

Ukrainske kvinder har ry for at være både intelligente, smukke og loyale. Derfor er der også mange danske mænd, der søger kærligheden blandt ukrainske kvinder.

Fælles for mange af de danske mænd, der aktivt søger kærester fra udlandet, er, at de søger en kvinde, der sætter pris på de traditionelle roller i et parforhold. Det gør ukrainske kvinder.

Ukrainske kvinder kan godt lide, at deres mand er en mand – som forstår at få dem til at føle sig feminine, attråværdige og værdsatte. At man hver især indtager en traditionel rolle i parforholdet, hvor man har hvert sit ansvarsområde, er ligeledes noget, ukrainske kvinder tager som en selvfølge.

Samtidig har de gode engelskkundskaber og et højere uddannelsesniveau end fx asiatiske kvinder. Dermed får man i en ukrainsk kvinde en partner, der kan give modspil, og som gerne vil både uddanne sig og arbejde.

Derfor er ukrainske kvinder også eftertragtede af mænd, som ønsker et mere traditionelt forhold, end det de kan få sammen med en dansk kvinde. Samtidig ligger Ukraine heller ikke længere væk, end at ukrainske kvinder har en god forståelse for vestlig kultur. Dermed er den kulturelle barriere også mindre med ukrainske kvinder, end med mange andre udenlandske kvinder.

Derfor drømmer ukrainske kvinder om danske mænd

Danske mænd har ry for at være stabile, søde og seriøse kærester. Derfor er de også et populært valg for kvinder, som ønsker at finde en vestlig mand. Hertil kommer selvfølgelig at de ønsker at flytte til Vesten – og især Danmark.

Ukrainske kvinder søger altså en dansk mand, fordi hun ønsker muligheder for sig selv og sine børn (hvis hun har nogle), og fordi hun søger en mand, der vil behandle hende godt.

Dermed ikke sagt, at de ukrainske kvinder vil gå på kompromis med kærlighed, for at komme til Danmark – det vil de ikke. De søger bare kærligheden der, hvor de også kan se en lys fremtid for sig selv!

Find den rigtige datingside til at møde ukrainske kvinder

Nu har vi fastslået, at der altså er mange gode grunde til at date en ukrainsk kvinde. Men hvordan kommer du så i gang med at date en ukrainsk kvinde? Svaret er kort: Du finder den rigtige datingside!

Uanset hvilken nationalitet, du drømmer om, din kommende kæreste har, er det altid en god idé at starte online. På den måde kan du nemlig lære hende at kende, inden du investerer i flybilletter og hotelophold.

Derfor er første skridt også at finde en god, troværdig datingside, hvor du kan møde ukrainske kvinder. Der findes en del sider, som reklamerer med, at du kan møde ukrainske kvinder hos dem. Men det er desværre ikke alle sider, der er lige gode.

Når du skal finde en god side, skal du kigge efter sider, som har:

 • Fast månedlig betaling (betalte sider har bedre kvalitetskontrol af profilerne, så der er mindre risiko for at rende ind i falske profiler).
 • Gode brugeranmeldelser (brug diverse fora og Trustpilot til at tjekke dem ud).
 • En gratis prøveperiode el.lign., hvor du kan tjekke kvindernes profiler ud, inden du betaler).

Et godt eksempel på en god side, er www.ukrainedate.com/da. Deres kvalitetskontrol er god, og deres priser er mere end fair. Køber man et års medlemskab, får man det til lige omkring 100 kr. om måneden!

 

Gå til Ukraine Date

 

Kom i gang med at date ukrainske piger

Når du har fundet den rigtige datingside, er det vigtigt, at du får lavet en god profil og kommer i gang med at skrive med nogle søde ukrainske kvinder. Men før du kan dét, bliver du nødt til at gøre op med dig selv, hvad dine ønsker og forventninger til dit ukrainske datingeventyr er.

Vær ærlig over for dig selv

Inden du går i gang med at skrive din profiltekst og kontakte ukrainske kvinder, bør du svare på følgende spørgsmål over for dig selv:

 • Hvad kan du tilbyde en fremtidig kæreste ift. bolig og økonomi?
 • Hvad forventer du af en fremtidig kæreste?
 • Hvad er dine forventninger til børn? Må hun tage sine med, hvis hun har nogle? Vil du gerne have børn sammen med hende? Eller har du måske børn fra et tidligere forhold, som du ønsker hun får en relation til?
 • Hvordan ser det ideelle parforhold ud i dine øjne? Hvordan er ansvarsfordelingen i hjemmet?
 • Hvor ser du dig og din kommende partner henne om 10 år? 20? 30?
 • Har du nogle fritidsinteresser, som du ønsker at din kommende partner deler med dig?
 • Hvor meget vil du engagere dig i hendes familie?

Du behøver ikke beskrive alle ovenstående punkter i din profiltekst. Men det er vigtigt, at du ved, hvad du søger, inden du går i gang med at kontakte de ukrainske piger. For hvis du skal finde den rigtige kvinde, bliver du også nødt til at vide, hvad du søger.

Sådan laver du en profil, der får de ukrainske kvinder til at kontakte dig!

Hvis du gerne vil kontaktes af de rigtige ukrainske kvinder (ja – ukrainske kvinder kan skam godt finde på at skrive først), er det vigtigt, at du har en indbydende profil.

Sørg for at have nogle gode billeder, og gør dig umage med teksten. Hvis du har svært ved at formulere dig på engelsk, kan du med fordel bede en ven om at læse korrektur på den (hvis du altså har én, du har lyst til at dele det med).

 

Gå til Ukraine Date

 

Hvad emner angår, så er det altid en god idé at beskrive følgende:

 • Job.
 • Interesser.
 • Yndlingsfilm, -bøger og -musik.
 • Drømme for fremtiden.
 • Hvad du søger efter i en kvinde.
 • 3 emner, du godt kan lide at snakke om.

Hvis du kommer ind på alle disse, er der masser for kvinderne at tage fat i, når de skal finde på noget at snakke om. For det er nogle gange det sværeste – det der med lige at vide, hvad man skal spørge ind til og snakke om. Med en god og personlige profiltekst gør du det nemt for hende!