Filippinske kvinder: Sådan kommer du i gang med filippinsk dating

Er du fascineret af de smukke filippinske kvinder? Og er du klar til at søge kærligheden i udlandet? Start dit filippinske datingeventyr med denne guide!

I det følgende kan du læse mere om alt det, du bør vide, inden du giver dig i kast med Filippinsk dating:

 • Hvordan du finder den rigtige online side til filippinsk dating.
 • Hvordan du dater filippinske kvinder både succesfuldt og sikkert.
 • Hvad du kan forvente dig af filippinske kvinder ift. danske kvinder.
 • Hvilke kulturforskelle, du skal være opmærksom på, når du dater en filippinsk kvinde.

Hvor kan du møde filippinske piger?

Hvis du søger en filippinsk kæreste, er der 3 fremgangsmåder:

 1. Du kan søge efter filippinske kvinder, der allerede bor i Danmark.
 2. Du kan rejse til Filippinerne og søge filippinske kvinders selskab i nattelivet.
 3. Du kan finde en datingside, der har specialiseret sig i at matche vestlige mænd med filippinske piger.

Filippinske kvinder i Danmark

Den første mulighed er selvfølgelig tillokkende, fordi det virker nemmere, hvis hun allerede er i Danmark. Men det er det faktisk ikke helt. For en stor procentdel af de filippinske kvinder, der er i Danmark, er allerede gift eller i et parforhold.

Ferie i Filippinerne

At tage en ferie til Filippinerne kan også virke oplagt. De har et skønt klima og en flot natur – så selv hvis man ikke kom hjem med en kæreste, ville man da have fået en skøn ferie ud af det. Selvom dette er sandt, er det dog også en usikker vej til kærligheden. For hvad er chancen for, at du finder en filippinsk kvinde, som ønsker en fremtid i Danmark, og som du samtidig har god kemi med?

Online filippinsk dating

Den sikreste vej til kærligheden er altså online filippinsk dating. Her kan du starte med at lære den filippinske pige at kende online, og finde ud af om i har de samme drømme og forventninger ift. et liv sammen, før du investerer tid og penge på at rejse ned og møde hende.

Sådan finder du den bedste side til online filippinsk dating

Når det kommer til online dating, så er udvalget af sider, der lokker med smukke udenlandske piger, stort. For mange kan det virke helt overvældende: For hvordan skal man vælge den rigtige side iblandt de mange muligheder?

Ja, det kan være svært! Men følger du nedenstående råd, vil du nemt kunne indsnævre udvalget til nogle få, gode sider:

 • Frasorter gratis sider. De har ingen kvalitetskontrol af kvindernes profiler, hvorfor der er mange falske profiler. Hertil er deres service som regel ret ringe.
 • Vælg kun sider, hvor det er muligt at oprette en gratis profil eller at få en gratis prøveperiode. På den måde har du en chance for at tjekke udvalget ud, inden du hiver tegnebogen frem.
 • Find fora og anmeldelser af de sider, du selv har fået et godt indtryk af.

Et godt eksempel på en side, der både har høje standarder for de kvindelige profiler samt mulighed for en gratis profil, er filipinocupid.com/da. Hertil har de ganske fair priser: Hvis du køber medlemskab for 12 måneder på én gang, får du en rabat på hele 65%. Det svarer til, at du kun betaler 100 kr. om måneden.

filippinsk-kvinde-fra-Victoria-Secret

Sådan spotter du scammere og falske profiler

Du har måske hørt om tilfælde, hvor vestlige mænd er blevet narret af falske profiler på online datingsider?

En klassiker er, at en vestlig mand møder en smuk, udenlandsk kvinde online. De skriver godt sammen, og han begynder at holde af hende. Så bliver hendes mor (eller et andet nærtstående familiemedlem) pludseligt sygt. Hun beder ham (direkte eller indirekte) om at sende penge til medicin/behandlinger. Fordi han er begyndt at holde af hende, sender han pengene. Og hører så aldrig fra hende igen.

En variation går på, at hun beder om penge til at rejse til Danmark for at se ham. Han sender pengene – og hører aldrig fra hende igen.

Med andre ord: Scammerne bag de falske profiler er udspekulerede, og spiller på mænds følelser og empati. Fælles for dem alle er, at de på ét eller andet tidspunkt vil bede om penge.

3 gode råd: Sådan undgår du at blive snydt når du dater online

Betyder det så, at du skal være bange for at blive snydt? Nej, selvfølgelig ikke! Hvis du følger rådene om udvælgelse af datingside, og samtidig bruger din sunde fornuft, er du allerede langt. Hertil bør du følge nedenstående 3 råd:

 • Få syn for sagen. Sørg for at videochatte med hende. På den måde sikrer du dig, at hun er, hvem hun siger hun er.
 • Send aldrig penge. Hvis du gerne vil give hende noget, så betal for varen direkte, og få den sendt til hende.
 • Vær tålmodig. Selvom du måske er ivrig efter at finde kærligheden, er det en god idé at lade tingene tage deres tid. Lær hende at kende ordentligt, før du beder hende flytte til Danmark.

Hvordan er filippinske damer ift. danske damer?

Mange danske mænd finder kærligheden sammen med en filippinsk kvinde – ægteskabstallene taler her for sig selv. I 2018 blev ca. 1 % af ægteskaber i Danmark indgået mellem en dansk statsborger og en filippiner. Dermed er filippinske koner altså meget populære, blandt danske mænd. Og det med god grund!

Filippinske kvinder er populære af mange årsager:

 • De er smukke.
 • De er sociale, smilende og glade.
 • De ønsker et traditionelt parforhold med mere ”gammeldags” kønsroller og arbejdsfordelinger.
 • De prioriterer familien højere end danske kvinder gør.
 • De har et godt kendskab til vestlig kultur.
 • Mange af dem taler godt engelsk.

Især er mange tiltrukket af, at filippinske damer ikke er så fokuserede på selvrealisering, som danske kvinder. En filippinsk kvinde går meget mere op i at være en god kæreste/kone, og i at holde sammen på familien, end hun går op i sin karriere eller sin hobbyer.

Dermed ikke sagt at filippinske kvinder ikke gider arbejde. I filippinerne er det, ligesom i Vesten, normen, at kvinder har job – de har sågar haft en kvindelig præsident. De går bare mere op i familien og hjemmet, end de går op i at have en fancy karriere.

Hvilke kulturforskelle skal du være opmærksom på?

Filippinerne er et ørige på 7.000 øer, som ligger sydøst for Kina. Det har et areal, der er næsten 7 gange så stort, som Danmarks areal. Dermed er der allerede stor forskel på Danmark og Filippineren, bare man kigger på geografien. Hertil kommer, at Filippinernes historie, kultur og forhold til religion adskiller sig væsentligt fra Danmarks.

Kort kan nogle af de største kulturforskelle opsummeres som følger:

 • Filippinerne har langt mere traditionelle kønsroller og parforhold.
 • Filippinere er langt mere religiøse.
 • Filippinerne er et land, der er præget af både ustabilitet og stor forskel på rig og fattig.
 • Filippinere er meget familieorienterede, hvorfor de hjælper hinanden både økonomisk og på anden vis.
 • I Filippinerne er det helt normalt at rejse til udlandet og arbejde – som regel for at sende en del af pengene hjem til familien.

I nedenstående afsnit bliver du klogere på kulturforskellene, så du har et godt udgangspunkt for at forstå de filippinske kvinder, du skriver med.

Filippinernes historie          

Filippinerne var en spansk koloni fra midten af 1500-tallet til slutningen af 1800-tallet, altså i lige godt 250 år. Herfra gik de over til nordamerikansk styre, indtil de endelig blev selvstændige i 1946. Dermed har Filippinerne været under vestlig indflydelse i næsten 300 år, hvilket selvfølgelig gør, at de har optaget en del vestlige træk i deres kultur. Dermed er de, trods deres placering i Asien, ikke så fjernt fra den vestlige kultur, som man måske skulle tro.

Selvstændigheden har dog også medbragt en del uroligheder: Korruption, finansielle kriser, militære kup og oprørsgrupper. Den dag i dag har Filippinerne endnu ikke opnået stabilitet, og der er stadig stor forskel på rig og fattig. Både i hovedstaden, Manila, og i landområderne er der et stort antal meget fattige mennesker.

Derfor er det også utroligt populært at rejse til udlandet og arbejde. Ca. hver 10. filippiner arbejder i udlandet, hvilket svarer til, at ¼ af Filippinernes arbejdskraft arbejder i udlandet. Dem, der arbejder i udlandet, sender så typisk penge hjem til deres familie, så deres børn eller søskende kan få en uddannelse, eller så deres familie i det mindste kan få tag over hovedet.

Kultur og traditioner i Filippinerne

Som allerede nævnt er Filippineren stærkt influeret af vestlig kultur, fordi de har været både spansk og nordamerikansk koloni. Hvad angår kunst og kultur, er de derfor langt fremme. Især inden for filmproduktion er de med på beatet. Generelt er deres kunst og kulturprodukter meget politiske og eksperimenterende, idet filippinerne bruger musik, film og teater til at rejse spørgsmål og starte debatter om globalisering, emigration, korruption og traditionelle kulturværdier.

Parforhold og familie i Filippinerne

Siden deres selvstændighed har filippinerne også haft stor fokus på at genfinde deres rødder og kulturelle identitet. Hertil er de også meget traditionelle, når det kommer til bl.a. kønsroller, parforhold og familie.

I Vesten er vi meget optagede af selvrealisering, idet vi først og fremmest føler et ansvar for eget liv og egen lykke. Derfor fokuserer vi meget på vores egen uddannelse og karriere, samt vores egne muligheder for at dyrke de interesser, vi har lyst til. Hertil lever vi i et velfærdssamfund, som sikrer, at vi altid er garanteret en indkomst – uanset hvor grumt vi fejler. Ikke overraskende betyder det også, at vi (ift. fx mange asiatiske lande), nedprioriterer både familie og parhold. Således var skilsmisseprocenten på hele 46 % i 2018.

I Filippinerne er man helt og aldeles afhængig af, at man støtter hinanden i familien såvel som i parforhold. Man deler det man har med hinanden, og hjælper tæt familie såvel som fætre og kusiner med det, man kan.

Religion i Filippinerne

I Filippinerne er langt størstedelen (omkring 92 %) kristne – primært katolikker. 5 % er muslimer. Generelt er filippinere langt mere troende, end vi er her i Norden. Dette afspejler sig både i deres forhold til køn og politik samt i deres kunst og kultur.